ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗ – ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
13 Μαΐου 2021
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 13 & 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021
9 Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Προέδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου και Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Ε.Α., κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, στο περιθώριο προγραμματισμένης συνάντησής του με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, παρέδωσε με συγκίνηση στον Μακαριώτατο, εκ μέρους του Δήμαρχου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και του Συλλόγου Ξενοδόχων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, επίσημη πρόσκληση για να επισκεφτεί τον Δήμο μας και να γνωρίσει τον εκκλησιαστικό και αρχαιολογικό πλούτο του τόπου μας.

Την πρόσκληση συνόδευσαν συμβολικά δώρα, δύο σημαντικά βιβλία συγγραφέων του Δήμου μας, «Τέχνη και Τελετουργία στην Αρχαιότητα «ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΤΣΑ» Διαχρονίες», της Σωτηρίας Δημοπούλου, το «Ιστορικό Ιεράς Μονής Προφήτου Ηλιού Ζαχόλης Κορινθίας» του Δημητρίου Ευσταθίου Κάσσιου, φρέσκα φρούτα από τον Πύργο Κορινθίας, κρασί από τοπικές ποικιλίες σταφυλιών και εξαιρετική σταφίδα της περιοχής μας.

Ο Μακαριώτατος έδειξε έντονο ενδιαφέρον τόσο για τα βιβλία όσο και για τους συγγραφείς τους και παρακάλεσε τον Πρόεδρο να ευχαριστήσει για όλα τα ανωτέρω και ιδιαιτέρως για τα υπέροχα βιβλία.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας