ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
30 Μαρτίου 2023
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
30 Μαρτίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Στρατόπουλε,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης «Οι φίλοι της ζωής» σας ευχαριστεί θερμά για τη χορηγία σας, μίας σύγχρονης τηλεφωνικής συσκευής και ενός σκληρού εξωτερικού δίσκου αποθήκευσης για τους υπολογιστές μας. Η γενναιοδωρία σας εκτιμάται ιδιαίτερα και θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στις δραστηριότητές μας.

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογός μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην υποστήριξη των τοπικών επιχειρηματιών για την εκπλήρωση της αποστολής μας να προσφέρουμε ζωή στον πάσχοντα συνάνθρωπο μέσω της αιμοδοσίας. Η δωρεά σας θα μας βοηθήσει να επικοινωνούμε αποτελεσματικά με τα μέλη μας και θα μας διευκολύνει στην οργάνωση των Εθελοντικών Αιμοδοσιών.

Η Εταιρεία σας αποδεικνύει έμπρακτα την ευαισθησία της σε θέματα που αφορούν την κοινωνία και τον άνθρωπο και η στήριξή σας προς τον Σύλλογό μας αποτελεί αναγνώριση του έργου μας.

Για το λόγο αυτό σας ευχαριστούμε και ευελπιστούμε πως η υποδειγματική πράξη σας θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους υπόλοιπους.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                   Φωτεινή Γεωργ. Παπακωνσταντίνου