ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ 12 & 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023
20 Μαρτίου 2023
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
30 Μαρτίου 2023

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αξιότιμε κύριε Λαγώνη,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής», θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή ευγνωμοσύνη του για τη γενναιόδωρη δωρεά ενός υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

Ο υπολογιστής που μας παραχωρήσατε θα βελτιώσει σημαντικά τις δραστηριότητές μας, διευκολύνοντάς μας να διαχειριζόμαστε τις επικοινωνίες μας, να προγραμματίζουμε τις αιμοδοσίες και να οργανώνουμε τις δράσεις μας. Με αυτή την τεχνολογία, μπορούμε να εκσυγχρονίσουμε τις διαδικασίες μας, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στους δότες και τους ασθενείς.

Η γενναιοδωρία σας δεν πέρασε απαρατήρητη και είμαστε πραγματικά ευγνώμονες για την υποστήριξή σας. Ελπίζουμε ότι η καλοσύνη σας θα εμπνεύσει και άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά σας και να υποστηρίξουν τον σκοπό μας.

Για άλλη μια φορά, σας ευχαριστούμε για τη γενναιοδωρία και την υποστήριξή σας. Είναι τιμή μας να σας έχουμε συνεργάτη και φίλο στο κοινό κοινωνικό μας έργο, αυτό της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                                           Η Γενική Γραμματέας

Χρήστος Εμ. Πρωτόπαπας                                                   Φωτεινή Παπακωνσταντίνου