ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ-ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ
10 Μαρτίου 2020
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
19 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας επιθυμεί να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες του στους Εθελοντές Αιμοδότες για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συλλόγου μας, αψηφώντας το φόβο που κι εμείς διαπιστώνουμε πως υπάρχει στην ευρύτερη περιοχή μας όσον αφορά την ασφάλειά τους.

Εξαιρετική εντύπωση μας έκανε το γεγονός ότι οι Νέες και οι Νέοι της πόλης μας έδειξαν να αφουγκράζονται καλύτερα τις ανακοινώσεις του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας καθώς και τις διαβεβαιώσεις για την ασφάλειά τους που δημόσια το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας έκανε τις τελευταίες ημέρες.

Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και επί σειρά ετών τακτικό Εθελοντή Αιμοδότη για την ανταπόκρισή του στο κάλεσμά μας. Θα ευχόμασταν βεβαίως να είχαμε κατορθώσει να πείσουμε και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Διευθυντές των Δημοσίων Υπηρεσιών καθώς και τους εκπαιδευτικούς μας.

Ελπίζουμε στην επόμενη αιμοδοσία μας που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία μας την Τετάρτη 18/3/2020 από 16:00-20:00 να νιώσουμε τη χαρά να δούμε όλους τους ανωτέρω να ανταποκρίνονται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την πατρίδα μας στο κάλεσμα της πολιτείας.

Με εκτίμηση,

                                                      Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                 Ο Πρόεδρος                                             Η Γενική Γραμματέας

                        Χρήστος Εμμ. Πρωτόπαπας             Φωτεινή Γεωργ. Παπακωνσταντίνου